Cesta: Titulní stránka > Dokumenty odborů > Oddělení vnitřní kontroly
Informace k výživě a pohybu v rámci zdravého životního stylu Společnosti pro výživu.
Doporučení Společnosti pro výživu.
Nabídka pro školní jídelny.
(Zveřejněné videopřednášky Společnosti pro výživu z výroční konference SPV.)
Výstup z projektu Státního zdravotního ústavu „Máme to na talíři“, Praha 2020.
Shrnutí informací pro školní jídelny se začátkem školního roku 2020/2021.
Výsledky celorepublikové soutěže O nejlepší kuchařku/kuchaře školního stravování.
Informace o názvosloví nápojů při tvorbě jídelníčků ve školních jídelnách.
Finalisté soutěže v sekci školní stravování.
Shrnutí podkladů leden až červen 2020 pro porady vedoucích zařízení školního stravování.
Pracovní materiál pro potřebu školních stravovacích zařízení v Kraji Vysočina.
Informační leták.
Základní informace pro školy a školská zařízení.
Asociace kuchařů a cukrářů ČR vyhlašuje již 3. ročník soutěže v jednotlivých oblastech společného stravování.
(Informační centrum bezpečnosti potravin MZe ČR).
(nový úkol zadaný náměstkyní ministra pro ochranu a podporu veřejného zdraví a hlavní hygieničkou ČR, č.j. MZDR 50522/2019-1/OVZ ze dne 22. 11. 2019)
(Pracovní setkání pracovníků školního stravování v Makroakademii Praha)
(Výzva MŠMT ČR pro nestátní neziskové organizace)
Informace o společné výživě dětí a seniorů.
Publikace platformy pro reformulace potravin.
Příručka nejen pro školní stravování.
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti | Mobilní verze Přihlásit se