Cesta: Titulní stránka > Nestátní neziskové organizace


 

Projekt Skrze město Jihlavu

PMA
Projekt Skrze město mimo jiné testuje i možnou budoucí podobu ulic, městských tříd a náměstí s přihlédnutím k současným udržitelným strategiím.
 

 
 

Prezentovány jsou příklady dobré praxe ze zahraničí (například Rotterdamu, Kodaně, Vídně či Dublinu) i České republiky (z Prahy, Pardubic a Brna). Projekt současně testuje i možnou budoucí podobu ulic, městských tříd a náměstí s přihlédnutím k současným udržitelným strategiím. Představte si, jak by mohly vypadat vybraná místa v Jihlavě, pokud bychom následovali dnešní trendy v městské dopravě.

Projekt vznikl ve spolupráci Centra pro středoevropskou architekturu, která se zaměřuje na kvalitu současných měst a Nadace Tipsport, která podporuje sdílenou mobilitu ve 25 městech České republiky. V rámci projektu probíhá průzkum směrem k veřejnosti, sledující  její názor na cyklodopravu, na snížení autodopravy v centru města a zkvalitnění veřejných prostor. Jak byste se po vašem městě chtěli pohybovat vy? Chtěli byste více místa pro pěší a cyklisty? Na dotazník můžete odpovídat do 14. října 2022.

Průzkum naleznete zde.

Celý článek je zde.

 
 
Zodpovídá: Ing. Petr Holý
Vytvořeno / změněno: 21.9.2022 / 21.9.2022 | Zveřejnit od-do: 21.9.2022-20.9.2023

Počet návštěv: 223
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek


Tento web využívá cookies. Některé z nich mohou sloužit pro analytické účely.

O cookies